<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Suchen unter Videos, Mitglieder, Veranstaltungen, Audio Dateien, Bilder und Blogs Suchen

CROSS TV NEDERLANDS|Netherlands

Waarom cross.tv? - http://nl.cross.tv/blog/36975


Mein Blog

«zurück

Vervolgde christenen in Syrië hebben onze gebeden nodig!

Feb 19, 2013

2,528 Aufrufe
     (1 Bewertung)

Sinds de burgeroorlog in Syrië is begonnen, is het leven in het land erg moeilijk geworden. Aan beide kanten is er gevaar. Ook is het zo dat door de internationale boycot er voedseltekorten, hoge prijzen, stroomuitvak en een gebrek aan benzine is.

Christenen behoren tot ongeveer 10 procent van de bevolking van Syrië en alhoewel Syrië een christelijk verleden heeft, zeggen sommigen islamitische Syriërs dat de christelijke Syriërs “naar hun eigen land moeten terug gaan.” In hun opzicht, horen christenen in het Westen. Meer dan 10.000 christelijke families hebben hun huis al moeten ontvluchten, volgens Open Doors, een internationale christelijke gemeente dat vervolgde gelovigen steunt.

Diegenen die blijven, zien in de tussentijd dat hun kerken worden afgebrand en de priesters vermoord, ze hebben weinig middelen om henzelf beschermen. Ze komen in aanraking met gebrek aan voedsel en medische hulp.

Zalig zijn zij die vervolgd worden om de gerechtigheid, want van hen is het Koninkrijk der hemelen. (Matt. 5:10) Als christenen, willen we graag onze vervolgde broeders en zusters in Syrië en in de hele wereld bijstaan. Doe alsjeblieft met ons mee in gebed!

 

Je cross.tv-team