<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Suchen unter Videos, Mitglieder, Veranstaltungen, Audio Dateien, Bilder und Blogs Suchen

CROSS TV NEDERLANDS|Netherlands

Waarom cross.tv? - http://nl.cross.tv/blog/36975


 Welkom bij Cross.tv!

cross.tv is het eerste op geloof gebaseerde sociale netwerk wereldwijd met een grote multi-media gemeenschap & web tv platform. Ons doel is om Christelijke gelovigen met elkaar in verbinding te brengen via dit sociale netwerk waarbij media tools gedeeld kunnen worden. Probeer het met ons en probeer uw boodschap aan de wereld te brengen en help de aarde te bedekken met God's glorie zoals het water de zee bedekt!

Als bezoeker of nieuwe gebruiker op deze site heeft u misschien een aantal vragen, we houden ervan om deze te beantwoorden in deze hulp gids. Stap voor stap gaan we u het hoofdmenu van deze site laten zien, zodat het sneller bij u bekend wordt en u de voordelen ervan kunt ervaren van de cross.tv gemeenschap. 
 

Over het cross.tv menu:

Het top cross.tv drop down menu is verdeeld in vijf delen:

1. Home: dit is de begin pagina van cross.tv die de gebruiker toestaat om zich aan te melden voor lidmaatschap, video's bekijken, featured foto galerijen, nieuwe leden, video's die bekeken worden op dit moment, of het laatste nieuws blog voor de gemeenschap.  
2. Gemeenschap: Zoek vrienden of andere bebruikers door land, regio, taal, interesses. De zoekopties zijn bijna eindeloos met onze hulpvolle filters. Binnen deze ruimte kunnen nieuwe discussie forums, de nieuwste foto's en blogs ook gevonden worden.
3. TV Shows: Video kanalen die onze PRO Gebruikers hebben gemaakt.  U kunt uw favouriete Christelijke TV Shows bekijken en inschrijven voor kanalen zodat u geinformeerd blijft als een nieuwe video is toegevoegd. Video's onder dat gebied zal van hogere kwaliteit hebben dan de inhoud van vrije gebruikers die zich vrij voelen om daar de hoge kwaliteit televisie online te bekijken.
4. Video: Locatie van alle video en media bestanden binnen de cross.tv database. Ze kunnen gefilterd worden en bezocht of zijn simpelweg toegankelijk door te browsen. Kanalen zijn ook beschikbaar in dit gebied. Ze bevatten video en audio bestanden en audio bestanden zijn gegroepeerd omdat ze allemaal hetzelfde onderwerp hebben. U kunt inschrijven voor deze kanalen, om geinformeerd te blijven als er een nieuw bestand is toegevoegd, die u interesseerd.
5. Audio: bevatten alle audio bestanden die opgeladen zijn door leden van cross.tv.

 

 

Samenkomen: Om samen te komen in deze wereldwijde gemeenschap, is het nodig dat u uw eigen account aanmaakt, wat heel gemakkelijk is. Klik op "Log In/Registreer" knop die gelokaliseerd is in de rechter hoek van uw scherm en volg de instructies op. U zult een account type moeten kiezen:

1. Persoonlijke accounts worden gemaakt voor het gebruik van 1 persoon. Als u een account wil aanmaken voor alleen uzelf, dan is dit uw optie.  for the use of 1 person. If you want to create an account just for you, this is your option.

2. Family accounts worden gemaakt om leden van de familie te presenteren of families die geregistreerd zijn bij cross.tv. Als u een account wil aanmaken kunt u al uw familie leden uitnodigen, kies dit type.

3. Kerk accounts kunnen worden gebruikt door Pastors, leiders of leden van een kerk om hun geestelijk thuis te presenteren aan de cross.tv gemeenschap. Zij is een geweldige tool om ieder gewenst publiek aan elkaar te verbinden. Dit genereert een groter gevoel van gemeenschap en intimiteit met de kerk.

4. Bediening en/of Organisatie accounts worden gemaakt om Christelijke bedieningen rond de wereld die hun visies delen, doelen om hun bediening uit te stralen.

5. Artiesten accounts worden gemaakt om diegenen te laten zien die binnen kunst een bediening hebben. Zoals muzikale artiesten, aanbiddings leiders, fotograven, filmmakers, artiesten. Het is een geweldige manier om uw band te introduceren aan nieuwe fans op cross.tv en rond de hele wereld.

Nadat u een account type heeft gekozen en wat basis informatie heeft gegeven, inclusief een email adres, ontvangt u een activatie link via email. Wees zeker dat u ook de spam folders checkt, want sommige mail providers kunnen deze mail als spam aanmerken. Zodra u die email opent, klikt u op de link, en u bent klaar om er gebruik van te maken!

 

Uw profiel bouwen: Nadat uw account is aangemaakt start het vullen van uw profiel met iedere informatie die u publiek wilt maken. Ga naar "Mijn cross.tv" in de rechter bovenhoek en klik dan op "Wijzig profiel" in de rechterkant navigatie. Als u dat wenst om uw leeftijd of andere informatie geheim te houden, dan hoeft u deze informatie niet in te vullen. Laat deze boxen leeg. Nadat u klaar bent en alle details die u wenst te geven hebt ingevuld, wees er dan van verzekerd, dat u klikt op "Veranderingen opslaan" knop op de knop.

Profiel Foto: Om een profiel foto te kunnen genereren, klikt u op een huidige profiel foto (in de linker bovenhoek, als u in "Mijn cross.tv" bent). Vervolgens kiest u een beeld of de gesupporte formats. Als er eenmaal opgeladen is, zal u gevraagd worden om het gebied te markeren waar u gebruik van wil maken als profiel foto. Klik op opslaan.  

Wijzig Instellingen: Klik op de knop "Wijzig Instellingen" in het rechterhand menu, om toegang te krijgen tot de ruimte waar u uw email adres kunt wijzigen, of paswoord en kies hoe vaak u nieuws wilt ontvangen van cross.tv. Rechts beneden de tekst, de "Wijzig Instellingen" knop die u toestaat de taal instellingen opties laat zien waar u kunt kiezen in welke taal u cross.tv wilt zien en in welke taal u de video's, blogs, forum ingangen, etc. Wij filteren de informatie om u in uw gewenste taal te kunnen bereiken.  

Nodig vrienden uit: Nadat u klaar bent met uw online aanwezigheid op cross.tv, wilt u misschien sommige mensen uitnodigen die u kent om ook gebruik te maken van deze site. U kunt dat doen door te klikken op "Nodig vrienden uit" in de linkerhand navigatie en dan binnen te komen in hun email adressen.

 

Enige mooie Features!

Wijzig Uw Pagina's: Onder "Mijn Pagina" kunt u wijzigingen aanbrengen in uw profiel pagina('s). Wie ook uw profiel bezoekt zal komen op de eerste tab van uw pagina's. U kunt zoveel pagina's toevoegen als u wilt en dan iedere pagina delen in verschillende paragrafen. Als u een bannier aan de bovenkant wilt toevoegen gebruik dan simpelweg de eerste pragraaf met de optie "Voorwerp alleen", om zeker te zijn dat u een foto toevoegd die wijd genoeg is om de hele pagina te beslaan.  U kunt ook paragrafen gebruiken die alleen tekst bevatten of een voorwerkp (foto, foto galerij, of audio bestand) links of rechts van de tekst.  Wees creatief en deze simpele ontwerp opties zullen je helpen een persoonlijke profiel pagina die u uitdrukt toe te voegen.

Blogs: Blogs worden gebruikt over de hele wereld als een gemeenschaps tool, om mensen te vertellen over wat er gaande is in uw leven, waar u aan denkt of simpelweg om uw mening te delen. Als met de profiel pagina's, kunt u ook diverse paragrafen toevoegen aan een blog en ze mooi maken met voorwerpen, zoals foto's, video's, foto galerijen of audio bestanden.

Contacten: Onder "Contacten" kunt u iedereen vinden die uw vrienden uitnodiging heeft geaccepteerd van u of iemand die u heeft uitgenodigd. Degenen die u hebben uitgenodigd zullen altijd aan het begin van de lijst staan met twee knoppen onder hun profiel foto, een om te weigeren en de ander om de uitnodiging te accepteren.  Nadat u heeft geaccepteerd worden ze ook in de lijst gezet op alfabet en al uw vrienden worden uiteengezet door het type account.

Gebeden Posten: Uw cross.tv account bevat een speciale gebeds muur waar u digitale gebeden kunt posten. Uw contacten kunnen hun naam aan de lijst toevoegen van mensen die bidden voor uw gebedsverzoek, bevat alle gebeden die u geopend heeft op cross.tv en die ook de gelegenheid geven om nieuwe te openen. Deze feature is een grote tool om te delen met anderen en uw vrienden zullen automatisch geatendeerd worden over de gebeden die u heeft gepost.

Boodschappen: Bevat alle boodschappen die u heeft geschreven op cross.tv  aan andere leden of die u van hen heeft ontvangen. Deze feature werkt alleen thuis. Als u een vraag voor ons heeft, dan kunt u de boodschap door deze account of voor technische vragen/betreffende schrijf support@cross.tv. 

Forums: Bevat forums over onderwerpen zoals Huwelijk & Familie, voor Bijbel studies, voor Sport. Uw forum sectie in uw account bevat alle forums die u begonnen bent om bij samen te komen. Er is ook een support forum waar u kunt vragen stellen over deze site of suggesties geven.   

 

Media: Bevat al uw opgeladen media, inclusief video's, foto's audio bestanden. Een van de hoofd features van deze site is de mogelijkheid om op te laden, delen, kijken en verschillende media bestanden te discusieren. Als u "Mijn Media" selecteerd in de top navigatie van uw cross.tv gebied, dan zult u in staat zijn te kiezen tussen video, audio en foto. Ze zullen media bestanden bevatten van een respectieve soort en de mogelijkheid bevatten om nieuwe bestanden op te laden en oude te wijzigen.

Favouriten: Video of audio bestanden die u wilt behouden, zodat u deze opnieuw kunt bekijken. U kunt een media bestand toevoegen aan uw favourieten door te klikken op "Voeg toe aan favourieten" in de informatie box aan de linker kant.

Aanmeldingen: Wordt gebruikt voor de kanalen die media bestanden bevatten die u interesseren. Als u zich aanmeldt bij een kanaal zult u altijd worden geinformeerd over wanneer een nieuwe video is toegevoegd aan dit kanaal. Used for the channels that feature media files that interest you.

 
Video/Audio Bestanden opladen: Wanneer u een nieuw audio of video bestand oplaadt, zult u eerst een titel moeten kiezen voor het bestand, kies dan de taal. Nadat u dat gedaan heeft, kunt u een beschrijving en tags toevoegen. Kies een tag uit de lijst die overeenkomt met het bestand, maar type ook uw eigen tags, zodat vele gebruikers worden geleid naar je bestanden. Kies op z'n minst 2 gebruikers kanalen van onze lijst van beschikbare kanalen. Leden kunnen dan inschrijven bij kanalen en zullen dan ook een alert ontvangen wanneer een nieuwe video is opgeladen binnen dat kanaal. U kunt ook sleutel sprekers toevoegen aan video bestanden. Deze zouden mensen als de gastheer moeten zijn of een regelmatig prediker van een show, geen gevarieerde gasten. Voor audio bestanden typt u de artist/spreker in.

Wanneer u tevreden bent met de informatie over het bestand dan kunt u verder gaan naar de volgende pagina en de instructies volgen en daar uw bestand opladen.

 

Wijzigen Audio Bestanden: Audio bestanden kunnen gegroupeerd worden in albums. U kunt makkelijk bestanden toevoegen of verwijderen van een album en de titels ordenen.

Foto's worden opgeladen in galerijen, zoals, "foto's van Mij", "Vacantie in XY", of "Onze laatste kerk evenement".  U kunt iedere naam toevoegen die  u wilt geven aan uw galerijen en ook de foto's beschrijven die u opgeladen hebt.  Mensen kunnen ze bekijken maar, anders dan video en audio bestanden, foto's kunnen niet becommenteerd worden of een cijfer gegeven worden.

Met iedere inhoud die u oplaadt, houdt a.u.b. de gebruikersvoorwaarden in gedachten en weerhoudt u ervan naaktheid, geweld of wat ook voor slechte inhoud op te laden. Inhoud die onze gebruikersvoorwaarden overschrijdt zal onmiddellijk worden gewist.

 

 

De 7 Geboden van cross.tv Smile:

1. Gij zult geen massa e-mails zenden aan andere leden zonder eerst hun toestemming te vragen.

2.Gij zult een goede profiel foto opladen. Ofwel uw gezicht, kerk of uw logo werkt goed als profiel foto's. Gebruik geen foto van uzelf voor kerk accounts.

3. Gij zult niet het verkeerde account type kiezen. Als u geen kerk bent, kies dan ook niet voor kerk account.

4. Gij zult niet fondsenwerven op cross.tv door mensen geld te vragen voor andere support.  

5. Gij zult de Heer vertrouwen voor uw levenspartner. Ga niet andere leden lastig vallen en vraag ze niet met u te trouwen zonder dat u ze persoonlijk kent. Wees gevoelig voor de privacy van andere leden!

6. Gij zult niet uw e-mail adres sturen naar de cross.board van andere leden.

7. Gij zult een bijdrage leveren aan de gemeenschap, zegen, bemoediging en andere leden oprichten. Geven is beter dan ontvangen en wie ook zaait - zal oogsten!

 

hans2

Vraag: hoe komt het dat mijn video's op zwart staan als ik ze aanklik?? Zegen!


hans2

Vraag: hoe komt het dat mijn video's op zwart staan als ik ze aanklik?? Zegen!


Единая Святая Соборная Апостольская Церковь

Our social farmstead in 2015, one year old are waiting for a visit of all who seek salvation for the soul to come out from the world of thieves and robbers http://zivilizaciya3.blogspot.ru/2015/06/2-2015.html?sp


CROSS TV NEDERLANDS Waarom cross.tv? - http://nl.cross.tv/blog/36975


CROSS TV NEDERLANDS hat einen neuen Blogeintrag geschrieben: Waarom cross.tv?

Waarom cross.tv?

We willen u graag bedanken voor het steunen van cross.tv - de christelijke sociale media website, vanwege het gebruik ervan, het delen en ervoor zorgen dat het een plaats is van bemoedigingen en zegeningen aan…


CROSS TV NEDERLANDS Vervolgde christenen in Syrië hebben onze gebeden nodig! - http://www.cross.tv/blog/36747


Vervolgde christenen in Syrië hebben onze gebeden nodig!

Sinds de burgeroorlog in Syrië is begonnen, is het leven in het land erg moeilijk geworden. Aan beide kanten is er gevaar. Ook is het zo dat door de internationale boycot er voedseltekorten, hoge prijzen,…


CROSS TV NEDERLANDS Wees een vredestichter! - http://nl.cross.tv/blog/36577


Seite von 14

Mein Blog


Waarom cross.tv?

Waarom cross.tv?

We willen u graag bedanken voor het steunen van cross.tv - de christelijke sociale media website, vanwege het gebruik | mehr

Besucher auf meiner Seite


hans2 hans2
vor 362 Tagen
VladTepes831 VladTepes831
vor 528 Tagen
honest_prince honest_prince
vor 539 Tagen
El Guille45 El Guille45
vor 547 Tagen
JamesBond007TRPG JamesBond007TRP…
vor 567 Tagen
Ana1212 Ana1212
vor 575 Tagen
Snoovy smiles Snoovy smiles
vor 590 Tagen
sicquxetr sicquxetr
vor 596 Tagen
Meine Besuche nicht vermerken (ändern)

Seite von 11