<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Suchen unter Videos, Mitglieder, Veranstaltungen, Audio Dateien, Bilder und Blogs Suchen

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


Mein Blog

«zurück

Anonymous hakkeroi cross.tv:n

Jan 20, 2012

5,326 Aufrufe
     (0 Bewertung)

Hakkeriliike Anonymous on hakkeroinut cross.tv:n perustajien ja johtohenkilöiden henkilökohtaisia cross.tv tilejä. 

Tammikuun 17. päivänä tiistai-aamuna noin kello 8 Keski-Euroopan aikaa Anonymous hakkeroi cross.tv:n perustajien, itävaltalaisten Andreas Kisslingering ja Stefan Jagerin henkilökohtaiset tilit. Hakkeriliike kirjoitti heidän sivujensa kautta SOPAa vastustavia blogeja ja viestejä cross.boardeille. Stop Online Piracy Act on internetin tekijänoikeudella suojatun materiaalin laitonta levittämistä vastustava lakiehdotus.

Saimme palautetta ainakin yhdeltä käyttäjältä, jonka tililtä hakkeriliike oli lähettänyt loukkaavan viestin perustajamme nimellä. Ole hyvä ja ilmoita meille palautelomakkeella jos olet saanut epämiellyttäviä viestejä perustajiemme nimillä. Se auttaisi meitä jäljittämään hakkerin toimintaa ja ehkäisemään tämänkaltaisia vahinkoja tulevaisuudessa. Pahoittelemme hakkeriliikkeen hyökkäyksestä aiheutunutta vaivaa.


"cross.tv on avoin erilaisille kulttuurisiin ja uskonnollisiin maailmannäkemyksiin liittyviin keskusteluihin, mutta se rohkaisee internetin käyttäjiä kunnioittamaan tekijänoikeuksia ja tiedollista omaisuutta. Haluamme nähdä jäsenemme luovina, tuottaen videonsa ja musiikkinsa, ja jakaen ne toisten kanssa meidänkaltaisilla sosiaalisilla sovelluksilla" Andreas Kisslinger sanoo.


CTO:n Stefan Jager sai tietää tietoturvamurrosta hiihtomatkalla kotimaassaan Itävallassa. Hakkeroidut profiilit saatiin kuntoon tunnissa. "Onneksi vain minun ja kahden muun johtohenkilön profiilit vahingoittuivat. Ymmärrämme Anonymouksen taistelua käyttää julkista mediaa vapaasti, mutta toisaalta olemme täällä suojelemassa tiedollista omaisuutta" Jager sanoo. "Kunnioitamme molempia näkökulmia. Elokuva- ja musiikkiteollisuudet käyttävät internet-teknologiaa tuotteidensa markkinoimiseen ja kasvattaakseen myyntiänsä. Täytyy olla yhteinen ymmärrys siitä, että tekijänoikeusherkän median julkaisut liittyvät jollakin asteella luvattomaan kopiointiin. Median julkaiseminen ja sen suojeleminen samaan aikaan on nykyään melkeinpä paradoksi."cross.tv - me-pohjainen, itävaltalainen, uskoon perustuva sosiaalinen mediayhteisö selvisi hakkerien hyökkäyksestä ilman suurempia komplikaatioita.

Lisää cross.tv:stä: www.cross.tv

http://en.wikipedia.org/wiki/Cross.tv

Lisää "Stop Online Piracy Act" -lakiehdotuksesta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Stop_Online_Piracy_Act

Lisää hakkeriliikkeestä Anonymous: http://fi.wikipedia.org/wiki/Anonymous_(liike)