<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Suchen unter Videos, Mitglieder, Veranstaltungen, Audio Dateien, Bilder und Blogs Suchen

CROSS TV SUOMI|Finland

Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


Tervetuloa cross.tv:hen!

cross.tv on maailman ensimmäinen uskoon perustuva sosiaalinen verkosto multimediayhteisölle & web tv alustalle. Tavoitteemme on yhdistää kristittyjä uskovia ympäri maailmaa kekseliäällä sosiaalisella verkostolla ja mahtavilla median jakotyökaluilla. Kokeile ja vahvista viestiäsi maailmalle ja auta peittämään maata Jumalan kirkkaudella niin kuin vesi peittää merta!


Vierailijana tai uutena käyttäjänä sinulla saattaa olla joitakin kysymyksiä ja haluaisimme vastata niihin sinulle tässä hyödyllisessä oppaassa. Askel askeleelta käymme läpi sivuston päätoiminnot auttaaksemme sinua pääsemään sisälle niihin nopeammin, jotta voisit nauttia cross.tv yhteisön eduista. 

 

cross.tv valikosta:

Ylhäällä cross.tv alasvetovalikko on jaettu viiteen osaan:

1. Etusivu: Tämä on cross.tv:n etusivu, joka sallii käyttäjän rekisteröityä, katsella videoita, näytettäviä kuvagallerioita, uusia jäseniä, juuri katselussa olevia videoita, tai yhteisön uusinta uutisblogia.

2. Yhteisö: Etsi ystäviä tai muita käyttäjiä maan, alueen, kielen tai kiinnostuksen perusteella. Etsimismahdollisuudet ovat lähes loputtomat hyödyllisten suodattimien kanssa. Tästä osiosta voit löytää myös uusia keskustelufoorumeita ja viimeisimpiä kuvia ja blogeja. 

3. TV-ohjelmat: Videokanavat joita PRO-käyttäjämme ovat tehneet. Voit katsella kristillisiä suosikki TV-ohjelmiasi ja liittyä kanavien tilaajiksi niin että saat ilmoituksen aina kun uusi video lisätään. Videot tässä osiossa ovat yleensä paremman laatuisia kuin ilmaisten käyttäjien sisältö, joten käy siellä vapaasti katsomassa korkealaatuista verkkotelevisiota.

4. Video: Kaikkien video mediatiedostojen sijainti cross.tv tietokannassa. Niitä voi suodattaa ja hakea ja ne ovat saatavilla myös selailua varten. Kanavia on saatavilla tässä osiossa myös. Ne sisältävät video- ja äänitiedostoja, jotka on ryhmitelty, koska ne käsittelevät samankaltaisia aiheita. Voit tilata näiden kanavien ilmoitukset myös, pysyäksesi ajan tasalla uusien tiedostojen lisäyksistä, mitkä saattavat kiinnostaa sinua.

5. Ääni: Sisältää kaikki cross.tv:n jäsenten lisäämät äänitiedostot.

Liittyminen: Liittyäksesi tähän maailmanlaajuiseen yhteisöön, sinun tarvitsee vain tehdä tili, mikä on verrattain helppoa. Klikkaa vain "kirjaudu/rekisteröidy" nappia joka sijaitsee ruudun oikeassa yläkulmassa ja seuraa ohjeita. Sinun tarvitsee valita tilityyppi:


1. Henkilökohtaiset tilit on suunniteltu yhden ihmisen käyttöön. Jos haluat tehdä tilin vain itsellesi, tämä on sinun vaihtoehtosi.

2. Perhetilit on suunniteltu edustamaan perheiden jäseniä, jotka ovat cross.tv:ssä. Jos haluat luoda tilin johon voit kutsua kaikki perheenjäsenesi, valitse tämä tyyppi.

3. Kirkkotilejä voivat käyttää pastorit, johtajat tai kirkon jäsenet esitelläkseen hengellisen kotinsa cross.tv yhteisölle.  Kirkkotilit ovat myös loistava työkalu seurakunnan jäsenten yhdistämiseen. Tämä luo suuremman yhteisöllisyyden tunteen ja intiimiyttä kirkon kesken. 

4. Palveluliike- ja/tai Organisaatiotilit on suunniteltu auttamaan kristillisiä palveluliikkeitä ympäri maailmaa jakamaan näkynsä, tavoitteensa tai korostamaan aatettaan.

5. Artistitilit on suunniteltu edustamaan niitä jotka palvelevat taiteiden avulla. Näitä ovat muun muassa muusikot, ylistyksenjohtajat, valokuvaajat, elokuvantekijät ja käsityöläiset.  Se on fantastinen tapa esitellä bändisi uusille faneille cross.tv:ssä ja ympäri maailmaa. 

Kun olet valinnut tilityypin ja antanut joitakin perustietoja, mukaanlukien sähköpostiosoitteesi, saat aktivointilinkin sähköpostin kautta. Katso myös roskapostilaatikkosi, koska jotkin sähköpostipalveluntarjoajat saattavat luokitella tämän postin roskapostiksi. Kun olet avannut mailin ja klikannut linkkiä, olet valmis!

Profiilisi rakentaminen: Tilin tehtyäsi voit alkaa täyttää profiiliasi millä tahansa tiedoilla, mitkä haluat tehdä julkisiksi. Mene "My cross.tv" -valikkoon oikeassa yläkulmassa ja klikkaa "Muuta profiilia". Jos haluat pitää ikäsi tai mitä tahansa muuta salassa, sinun ei tarvitse antaa sitä tietoa. Jätä vain ne laatikot tyhjäksi. Kun olet valmis ja olet kirjoittanut kaikki haluamasi tiedot, muista klikata "Tallenna muutokset" nappia alhaalla.

Profiilikuva: Luodaksesi profiilikuvan, klikkaa nykyistä profiilikuvaasi (vasen yläkulma, ollessasi "My cross.tv:ssä"). Seuraavaksi, valitse kuva tuetuista tiedostomuodoista. Kuvan lähetyksen jälkeen sinua pyydetään leikkaamaan kuvasta se osa, jonka haluat profiilikuvaksi. Klikkaa tallenna.

Muokkaa asetuksia: Klikkaa "Tilin asetukset" -nappia oikean käden valikossa, päästäksesi tilaan jossa voit muuttaa sähköpostiasi, salasanaasi ja valita kuinka usein tahdot saada uutisia cross.tv:ltä. Vasemmalla olevan valikon "Asetukset" -napin alla on kieliasetukset, jossa voit valita millä kielellä cross.tv näytetään ja millä kielillä haluat katsella videoita, blogeja, foorumimerkintöjä, jne. Suodatamme tiedot niin, että tavoitamme sinut halutulla kielellä. 

Kavereiden kutsuminen: Nyt kun olet valmistanut online läsnäolosi cross.tv:ssä, haluat ehkä kutsua ihmisiä joita tunnet myös käyttämään sivustoa. Voit tehdä sen klikkaamalla "Kutsu ystäviä" vasemman puolen navigaatiosta ja syöttämällä heidän sähköpostiosoitteensa.

Joitakin makeita ominaisuuksia!

Sivujen muokkaaminen: Kohdassa "Omat sivuni" voit muokata profiilisi sivu(j)a. Kuka tahansa vierailee profiilisivullasi, saapuu ensimmäisenä sivujesi ensimmäiselle välilehdelle. Voit lisätä niin paljon välilehtiä kuin haluat ja eritellä jokaisen välilehden eri kappaleisiin. Jos haluat liittää jonkin kuvan ensimmäiseen kappaleeseen, valitse vaihtoehto "vain objekti". Pidä huoli, että valitsemasi kuva on tarpeeksi leveä koko sivullesi. Voi myös lisätä kappaleita, joissa on sekä tekstiä että liite (kuva, video, kuvagalleria tai äänitiedosto) joko oikealla tai vasemmalla puolella tekstiä. Ole luova ja nämä yksinkertaiset muotoiluvaihtoehdot auttavat sinua luomaan persoonallisen profiilisivun, joka todella esittää sinua!

Blogit: Blogit ovat yhteisötyökaluja, joissa voit kertoa ihmisille mitä elämässäsi tapahtuu, mitä ajattelet tai niissä voit vaikka jakaa mielipiteitäsi. Kuten profiilisivuissa, blogeihinkin voi liittää useita kappaleita, ja liitteitä kuten kuvia, videoita, kuvagallerioita tai äänitiedostoja.

Kontaktit: Kontakteista löydät kaikki, jotka ovat hyväksyneet kaveripyyntösi tai jotka ovat lähettäneet sinulle kaveripyynnön. He jotka ovat lähettäneet sinulle pyynnnön näkyvät aina listan kärjessä. Heidän kohdallaan näkyy kaksi nappia, joista voit joko hyväksyä tai hylätä pyynnön. Kaikki hyväksytyt kontaktit on lajiteltu aakkosjärjestyksessä ja tilityypeittäin. 

Rukouspyyntöjen lähettäminen: cross.tv tilissäsi on erityinen rukousseinä, jonne voit lähettää rukouksesi digitaalisesti. Siellä näet ketkä ystävistäsi on liittynyt rukoukseesi ja muut rukousaiheesi. Tämän erinomaisen työkalun voit jakaa muiden kanssa - ystäväsi saavat aina ilmoituksen rukousaiheistasi. 

Viestit: Sisältää kaikki cross.tv:llä lähettämäsi ja vastaanottamasi viestit. Jos sinulla on kysymyksiä, voit lähettää meille viestin tämän tilin kautta, tai lähettää tekniset kysymykset osoitteeseen support@cross.tv.

Foorumit: Sisältää keskusteluja avioliitosta & perheestä raamatunopiskeluun ja urheiluun. Sivusi "Foorumini"-välilehdessä näet kaikki foorumit, jotka olet aloittanut tai joihin olet liittynyt. cross.tv:llä on myös tukifoorumi, jonne voit jättää kysymyksiä sivustostamme, tai ehdotuksia. 

Media: Sisältää kaiken ladatun median kuten videot, valokuvat ja audiotiedostot. 

Tämän sivuston yksi pääominaisuuksista on mahdollisuus ladata, jakaa ja katsoa eri mediatiedostoja kuten videoita, audiotiedostoja ja valokuvia ja keskustella niistä. cross.tv sivusi vasemmalla puolella on pikavalikko "Minun mediani", josta pääset lisäämään uusia videoita, audiotiedostoja ja valokuvia tai muokkaamaan vanhoja latauksiasi. 

Favorites: Video or audio files that you wish to keep on file so you can watch again. You can add a media file to your favorites by clicking "Add to favorites" in the information box on the left side.

Subscriptions: Used for the channels that feature media files that interest you. If you subscribe to a channel you will always be informed when a new video has been added to this channel.

Uploading Video/Audio Files: When you upload a new audio or video file, you will first have to choose a title for the file, then assign the language. After that you can add the description and tags. Choose any tags from our list that may fit your file, but also type in your own tags that may direct more users to your files.

Choose at least two user channels from our list of available channels. Members can subscribe to channels and will therefore be alerted when a new video is uploaded within that channel. You can also assign keynote speakers to video files.  These should be people like the host or a regular speaker on a show, not various guests.  For audio files, type in the artist/speaker.

Kun olet tyytyväinen tiedoston tietoihin, voit jatkaa seuraavalle sivulle ja seurata ohjeita lähettääksesi tiedostosi.

Editing Audio Files: Audio files can be grouped into albums. You can easily add to or remove files from an album and arrange the title order.

Photos are uploaded into galleries, like "Photos of Me", "Vacation in XY" or "Our last church event". You can assign any name you want to your galleries and also describe the photos you upload. People can view them but, other than videos and audio files, photos cannot be commented upon or rated.

With any content you upload, please keep our terms of use in mind and refrain from uploading any nudity, violence or other offensive content. Content that violates our terms of use will be deleted immediately.

cross.tv:n 7 käskyä Smile:

1. Sinun ei tule lähettää joukkosähköposteja toisille jäsenille kysymättä lupaa ensin.

2. Sinun tulee lähettää sopiva profiilikuva. Joko naamasi, kirkkosi tai logosi toimii hyvin profiilikuvana. Älä käytä kuvaa itsestäsi kirkkotileihin.

3. Älä valitse väärää tilityyppiä. Jos et ole kirkko, älä valitse kirkkotiliä.

4. Älä kerää varoja cross.tv:ssä pyytämällä ihmisiltä rahaa tai muuta tukea.  

5. Sinun tulee luottaa Herraan elämänkumppanisi suhteen. Älä iske muita jäseniä ja älä pyydä heitä menemään naimisiin kanssasi tuntematta heitä henkilökohtaisesti. Ole herkkä toisten jäsenten yksityisyyden suhteen!

6. Älä lähetä sähköpostiosoitettasi kenenkään jäsenen cross.boardille.

7. Sinun tulee antaa yhteisölle, siunata, rohkaista ja nostaa ylös muita jäseniä. Antaminen on parempaa kuin vastaanottaminen ja se kuka kylvää – niittäköön!

patrice868t5

Hi, my name is Patrice BEST dating club http://v.ht/i18ixx


CROSS TV SUOMI

Siunattua viikonloppua!


CROSS TV SUOMI Maailmassa on teillä tuska; mutta olkaat hyvässä turvassa, minä voitin maailman. Joh. 16:33


CROSS TV SUOMI

Nöyryyttäkäät siis teitänne Jumalan väkevän käden alle, että hän teitä ajallansa korottais. Kaikki teidän murheenne pankaat hänen päällensä; sillä hän pitää murheen teistä. (1 Piet. 5:6,7)


CROSS TV SUOMI

Rauhallista viikonloppua!


CROSS TV SUOMI Mutta minä sanon: vaeltakaat Hengessä, niin ette lihan himoa täytä; (Gal. 5:16)


CROSS TV SUOMI Siunattua uutta vuotta kaikille cross.tv:n käyttäjille!


CROSS TV SUOMI Mutta Herra auttaa vanhurskaita: hän on heidän väkevyytensä tuskan ajalla. Psalmi 37:39


CROSS TV SUOMI Mutta se on suuri voitto, olla jumalinen ja tyytyä onneensa. 1 Tim. 6:6


Seite von 33

Mein Blog


Anonymous hakkeroi cross.tv:n

Anonymous hakkeroi cross.tv:n

Hakkeriliike Anonymous on hakkeroinut cross.tv:n perustajien ja johtohenkilöiden henkilökohtaisia | mehr

Besucher auf meiner Seite


GGeorge GGeorge
vor 508 Tagen
lippon lippon
vor 527 Tagen
Madiporter Madiporter
vor 538 Tagen
denymins denymins
vor 547 Tagen
First Penecostal Church First Penecosta…
vor 550 Tagen
Goop52 Goop52
vor 567 Tagen
nick770 nick770
vor 594 Tagen
nohnny nohnny
vor 612 Tagen
Meine Besuche nicht vermerken (ändern)

Seite von 10